Dragă client,

Vrem să îți mulțumim că ai ales magazinul nostru online și ne dorim să fim mereu la înălțimea așteptărilor tale. De aceea, suntem în căutarea celor mai bune metode pentru a îmbunătăți serviciile noastre și pentru a-ți oferi cele mai avantajoase opțiuni de achiziție.

Pentru a face acest lucru, avem nevoie de ajutorul tău și de feedback-ul tău sincer și complet despre experiența ta cu magazinul nostru și produsele noastre. Suntem conștienți că opinia ta contează și, de aceea, îți vom oferi un voucher în valoare de 20 RON pentru fiecare recenzie pe care o vei lăsa pe pagina noastră.

Este simplu! Tot ce trebuie să faci este să comanzi un produs de la noi, să-l testezi și să ne spui cum ți s-a părut experiența ta cu magazinul nostru, de la momentul plasării comenzii și până la livrarea și utilizarea produsului. Apoi, așteaptă aprobarea recenziei și primești automat voucher-ul pe mail.

Nu contează dacă opinia ta este pozitivă sau negativă. Dorim să știm cum te-ai simțit, ce ți-a plăcut și ce ți-a displăcut și cum putem îmbunătăți experiența ta cu noi.

În plus, vrem să îți amintim că oferim cele mai avantajoase prețuri pentru turbine și piese de turbina de calitate. Colaborăm numai cu cei mai serioși furnizori și producători pentru a te asigura că primești cel mai bun produs și cel mai bun serviciu.

Așadar, comandă de la noi, testează produsul și spune-ne cum ți s-a părut. Te așteptăm cu drag și îți mulțumim pentru ajutorul oferit în îmbunătățirea serviciilor noastre.

Cu stimă, Echipa DFC

Urmariti-ne pe Facebook