Plata securizata

Aveti plati securizate prin SSL

utilizand Visa/Visa electron/Mastercard/Maestro

Platile online sunt oferite prin NETOPIA mobilPay 

Acestea ofera mai mult decat solutii de plata, facilitam realizarea platilor si ofera siguranta transferurilor.

Doriti sa cumparati un produs si nu stiti cum? Este foarte simplu. Sunt doar cativa pasi de urmat:

Pasul 1: Apasati butonul “Adauga in cos” (sau “Cumpara”) din dreptul produsului/serviciului pe care doriti sa il cumparati. 

In continuare,  va vom solicita completarea unui formular cu adresa de livrare si informatiile necesare pentru facturare. Este recomandat sa va inregistrati si sa introduceti o serie de date de identificare inainte de a continua procesul de cumparare. Veti primi un nume si o parola care va va da acces intr-un cont unde  veti putea vedea istoricul comenzilor dvs. si veti putea urmari comanda. 

Pasul 2: Alegeti modalitatea de plata in functie de optiunile  plata se face prin carte de credit/debit, mobilpay, transfer bancar sau ramburs (plata la livrare).

In cazul platilor online prin card, urmeaza o pagina securizata, apartinand procesatorului Mobilpay, unde veti introduce datele cardului cu care doriti sa achitati contravaloarea comenzii.

Datele necesare realizarii tranzactiei sunt:

  •  numarul cardului; 

  •  data expirarii

  •  codul CVV2 sau CVC2 (in cazul in care cardul dumneavoastra are un astfel de cod)

  •  parola 3D secure (daca aveti un card inrolat in sistemul 3D Secure)

Pasul 3: Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei. In acest moment suma aferenta tranzactiei este blocata (nu o puteti folosi), fara a fi inca debitata de pe cardul Dvs. 

 

Pasul 4: Noi suntem notificati de aprobarea comenzii si pregatim livrarea. Dupa efectuarea livrarii si notificarea acesteia catre procesator, se debiteaza efectiv suma blocata de pe cardul dumneavoastra. Atunci cand trimiteti o comanda online, completati cu atentie toate datele personale cerute in formularul de comanda.

Un aspect foarte important este adresa de email unde veti primi toate detaliile referitoare la comanda dumneavoastra, precum si comunicarile ulterioare cu comerciantul la care ati plasat comanda. La incheierea comenzii aveti posibilitatea de a tipari factura proforma care va contine toate detaliile tranzactiei.

Sfaturi utile pentru securizarea tranzactiilor pe Internet  

  • Verifica daca in momentul realizarii platii adresa paginii de internet incepe cu https:// si nu cu http:// si daca in subsolul paginii apare simbolul unui lacat inchis, sau al unei chei (ceea ce inseamna ca schimbul de informatii intre calculatorul tau si site este criptat, securizat).
  • Citeste conditiile practicate de site in ceea ce priveste modalitatile acceptate de plata, garantia oferita pentru produse, conditiile de rambursare etc.
  • Pastreaza e-mailurile cu confirmarea platii primite de la noi. 
  • Nu raspunde e-mailurilor care par a fi trimise de DFC Romania in care iti sunt solicitate datele sensibile ale cardului (numar card, data expirarii, codul CVV2 / CVC2 sau chiar pinul) sub pretextul unor verificari, culegerii de informatii pentru respectarea unor modificari legislative etc. 
  • Evita, in masura posibilitatilor, logarea de pe computere publice, mai expuse infectiilor cu virusi, troieni, keyloggers sau alte programe neautorizate. Exista un risc crescut ca datele tale de identificare sa fie interceptate de programe specifice. 
  • Nu uita sa te deloghezi dupa ce ai terminat sesiunea.

Urmariti-ne pe Facebook