DESPRE NOI

Firma noastră, DFC Romania, este lider în furnizarea celor mai bune soluții pentru repararea turbosuflantelor la prețuri competitive. De la înființarea noastră în 2011, am fost dedicați furnizării de piese de înaltă calitate pentru turbocompresoare, împreună cu o gamă tot mai largă de ansambluri și componente, oferindu-le clienților noștri o experiență de cumpărare excelentă.

Cu sucursale în toată România și Republica Moldova, suntem mândri de istoria noastră lungă și de angajamentul nostru de a oferi cele mai bune produse și servicii importând componente din India și Vietnam. În plus, suntem o companie care pune accent pe comunicarea interumană, ajutându-vă să identificați produsele de care aveți nevoie într-un mod plăcut și eficient.

La DFC Romania, suntem întotdeauna deschiși și oferim informații preventive clienților noștri despre tot ceea ce trebuie să știe. Asiguram o garantie de 12 luni pentru toate piesele comercializate si oferim, de asemenea, o garantie de returnare a banilor in termen de 30 de zile. Suntem mândri să oferim produse de calitate superioară și servicii de neegalat pentru clienții noștri.

Suntem mereu disponibili să răspundem întrebărilor dumneavoastră și să oferim sfaturi pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie de cumpărare. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre produsele noastre și serviciile pe care le oferim. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluțiile potrivite pentru nevoile dumneavoastră de reparatii ale turbosuflantelor. Cu DFC Romania, veți avea parte de o experiență excelentă de cumpărare și de servicii de calitate superioară.

Urmariti-ne pe Facebook