FIRMA NOASTRA 

          DFC Romania ofera cele mai bune solutii pentru reparatia turbosuflantelor, la preturi foarte competitive.

          Infiintata in 2011, DFC Romania s-a dedicat furnizarii de piese pentru turbocompresoare de inalta calitate, impreuna cu o gama tot mai mare de ansambluri de turbocompresoare si componente, la preturi competitive.

          Servim clienti din intreaga Romania si Republica Moldova prin intermediul sucursalelor noastre din ambele tari. Ne mandrim cu istoria noastra lunga in aceasta piata si ne angajam sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse si servicii, importand componente din India si Vietnam. In ceea ce priveste relatia cu clientii nostri, ne bazam mai mult pe comunicarea interumana si incercam sa ii ajutam sa isi identifice produsele de care au nevoie intr-un mod placut.

          Suntem intotdeauna foarte deschisi si informam preventiv clientii despre tot ceea ce trebuie sa stie. Termenul nostru de garantie pentru piesele comercializate este de 12 luni. Oferim produse de calitate de top si un serviciu clienti de neegalat, impreuna cu o garantie de returnare a banilor de 30 de zile.

Contactati-ne pentru a afla mai multe despre gama de produse disponibile pentru dvs.

Ne mandrim cu istoria noastra lunga in aceasta piata si ne angajam sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse si servicii de neegalat. Suntem intotdeauna dispusi sa raspundem la intrebari si sa oferim sfaturi pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie de cumparare. Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe despre produsele noastre si serviciile pe care le oferim. Suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti solutiile potrivite pentru nevoile dvs. de reparatii ale turbosuflantelor.